Onze aanpak

Van ontwerp tot engineering en de volledige installatie: wij verzorgen het complete traject. Wil je ons inschakelen voor één of enkele onderdelen? Ook dan denken we graag met je mee.

1. kennismaking

Elke goede samenwerking begint met een kennismaking. We bespreken je wensen en de mogelijkheden. Goed om te weten: je kunt niet vroeg genoeg bij ons aankloppen. Hoe eerder we samen je wensen in kaart brengen, hoe beter wij erop kunnen inspelen.

2. voorstel

Is er een klik? Dan gaan we vol enthousiasme aan de slag met een voorstel. Naast een uitgebreide basisinstallatie werken we alle denkbare opties uit. We kruipen in de huid van jou en je gezinsleden om tot de ideale combinatie van techniek en beleving te komen. Natuurlijk nemen we de tijd om ons voorstel goed toe te lichten. Hiervoor nodigen we je uit op ons kantoor.

3. Ontwerp

Keuzes gemaakt en voorstel akkoord? Dan start de ontwerpfase. Deze begint met het verzamelen van alle gegevens die we nodig hebben. Hiervoor leggen we contact met alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van de woning. Het resultaat van deze fase is een zorgvuldig uitgewerkt ontwerp van de Phasus-installatie. Vanaf nu hebben we regelmatig contact over de voortgang, eventuele wijzigingen, de kostenbewaking en – wie weet – nieuwe inspiratie.

4. Engineering en installatie

Achter de schermen werken we het ontwerp tot in detail uit. Inclusief alle detailleringen, tekeningen, software en de inrichting van de schakelkasten. Direct na de engineering van een onderdeel vindt de installatie plaats, waarna de engineering van het volgende onderdeel start. Ook het installeren verzorgen we volledig in eigen beheer. Van de eerste buis in de kelder tot de installatie van de tuinverlichting.

5. programmeren

Alle toegepaste componenten voorzien van de juiste software: daar draait het om in deze fase. Zodat ze niet smart samenwerken, maar genius! Dit doen we grotendeels op onze eigen werkplek, maar je ziet ons ook regelmatig in en om de woning. Natuurlijk houden we je goed op de hoogte van de voortgang.

6. oplevering

Het moment suprême! De installatie waar wij zo trots op zijn is nu klaar voor gebruik. We vertellen je precies hoe alles werkt, delen de gegevens met je en geven tips voor het gebruik en onderhoud.

7. Service en onderhoud

Wij zien het als onze missie om jouw woning genius te houden. Dat betekent dat we altijd alert en proactief zijn. Staan er software-updates klaar, zijn er verbeterkansen of is er een nieuw product op de markt dat jouw leven nog makkelijker maakt? Dan melden we ons. Dat we bij verstoringen direct in actie komen, spreekt voor zich. En heb je specifieke wensen of nieuwe ideeën? Bel ons en wij denken met je mee.