Wie wij zijn

Mark Schepers

Wij maken dromen waar. Dromen waar mensen heel bewust voor sparen of geld voor vrijmaken. Ook al ben ik al sinds 2007 ondernemer, ik voel me nog altijd vereerd als we het vertrouwen krijgen om zo’n droom te realiseren. Qua techniek verdienen onze klanten het beste van het beste, maar ook qua samenwerking. Ik ben een man van processen. Een strakke planning, efficiënte montage, slimme kostenbewaking: daar kan ik enorm van genieten. Mijn doel is om klanten op alle fronten de best denkbare ervaring te bieden.

Thijs Heijms

Mensen gelukkig maken: het is het mooiste wat er is. Door slimme oplossingen te bedenken én te programmeren mag ik elke dag weer bijdragen aan het woongeluk van onze klanten. Het meest bijzondere daaraan? Er zijn geen grenzen. Juist dat inspireert mij. Techniek ontwikkelt zich voortdurend en over de mogelijkheden kun je blíjven nadenken. Mijn hoofd staat nooit stil. Het is geweldig om mensen steeds weer te verrassen en verwonderen.